Välkommen till sybloggen!

Det här ska bli så kul! Har tänkt länge på att det vore kul att dela med sig av både inspiration, nyheter på marknaden, egna och andras tips,alster och kunskap.
Tanken är att blanda inlägg från inspirerande personer i branschen - från de som jobbar och designar de stora mönstermärkena såväl som alla oerhört duktiga independent designers i Norden.


Som start vill jag passa på att presentera företaget jag jobbar på - Toppatterns.
Vår idé är att erbjuda allt från de stora mönstertillverkarna Burda, McCall, Vogue Patterns, Simplicity, Butterick, Kwik Sew och New Look - och de allra bästa independent märkena som designas framförallt i Norden. Dessa kommer att dyka upp flera stycken under hösten.
På Toppatterns har vi också ett litet utbud av sytillbehör - detta kommer att växa med allt från de vanligaste tillbehören till mer unika saker som roliga knappar och band.

Tyg är inget vi har - just nu i alla fall - men visst älskar vi tyg! Vad skulle vi annars med våra symönster till.. så naturligtvis kommer vi prata med och inspireras av duktiga tillverkare som det också finns en mängd av i Sverige och våra grannländer. 

Ser fram emot en höst med många nya snygga plagg - sydda efter väl tillskurna mönster - anpassat och unikt. Det är ju så det blir när man syr själv!

Hörs snart igen! Catharina Jansson

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.